Vakıf Katılım

Gezmeye doyamayacağınız sergi, bilim atölyeleri ve etkinlikleri ile Capacity’de bahar ayı bir başka yaşanacak!

Capacity’nin renkli dünyasında nisan ayı, birbirinden özel sergi ve yaratıcı çocuk atölyeleriyle hız kesmeden devam ediyor. 13, 14, 27 ve 28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek, “Süper Bilim Dedektifi” atölyelerinde çocuklar süper bilim dedektiflerine dönüşerek yepyeni bir maceraya adım atacaklar. Ve yine nisan ayında çocuklar, üç boyutlu minyatür atölyeleri ile masal diyarının muhteşem kahramanlarıyla buluşmaya hazırlanıyorlar.

3-14 Nisan tarihleri boyunca Capacity AVM B1 katı havuz alanında ziyaret edebileceğiniz, ressam Adil Salih ve Murat Ilgın’ın “Bir Rüya Resim Sergisi” ile sanatçıların anlattığı hikâyeleri çözümleyecek ve kendi içsel yolculuğunuza çıkacaksınız. Her cuma Capacity misafirlerine özel gerçekleşen müzik dinletileriyle sadece sanatın doldurabileceği eşsiz güzelliklerin farkına varacağınız keyif dolu bir gün sizleri bekliyor olacak.

Her ay olduğu gibi annelerin kaçırmadan takip ettiği Zeynep Gözübüyük ile Anne&Bebek Yogası, 18 Nisan Perşembe günü saat 11.00’da Capacity’de anneler ve bebekleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Bambaşka bir deneyimin yaşandığı bu özel etkinlik ile bebeğinizi şaşırtacak ve yoganın büyülü etkisiyle siz de keyifli bir gün yaşayacaksınız.

Capacity AVM’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanacak! Bando gösterileri ve eğlenceli sürprizleriyle özel bir gün yaşayacağınız 23 Nisan’da gelin hep birlikte çocuk olalım!

FS REKLAM