Vakıf Katılım

Demirören Enerji Grubu, Petroleum İstanbul Fuarı'nda 5 markasıyla yerini aldı. Türkiye’nin lider enerji gruplarından Demirören Enerji, markalarıyla tüketiciye sunduğu yeni teknolojileri, ürünleri, dijital sistemleri ve istasyonlarda verdikleri hizmetleri anlattı.

 

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ve 140 milyar lira büyüklüğündeki akaryakıt sektörünü bir araya getiren 'Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı - Petroleum 2019, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılış konuşmalarıyla kapılarını açtı. Demirören Enerji Grubu, Milangaz, Likidgaz, mOil, Total Oil Türkiye ve Türk Petrol markalarıyla fuarda yerini aldı. Marka temsilcileri ziyaretçilere sektördeki yenilikleri, dijital sistemleri ve verdikleri hizmetleri anlattı.

 

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Demirören Medya Grubu CEO'su Mehmet Soysal stantlarıgezerek, ziyaretçilerle sohbet etti.

"FUARDA BÜTÜNLEŞME SAĞLIYORUZ"

Fuarın sektör için önemini belirten Milangaz Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kubat,"Fuarda yeni teknolojileri ve gelişmeleri görüp değerlendirme imkanımız oluyor. Diğer firmalarla iletişim kuruyoruz. Tüketiciyi, üreticiyi ve dağıtıcıyı da bir araya getiren bu fuarın enerji sektörüne büyük faydası olduğunu düşünüyorum. Fuara beş şirket olarak katıldık, ziyaretçilerle buluştuk. Onlardan da geri dönüşler alıyoruz, bütünleşme sağlıyoruz" dedi.

“YENİ TEKNOLOJİLER SEKTÖRE YÖN VERİYOR”

Fuarın sektör için çok önemli olduğunu bu yüzden yer aldıklarını belirten Total Oil Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Begüm Egesel, "Bu fuarda herkes yeni ürünlerini, hizmetlerini ve alanındaki dijital gelişmeleri ziyaretçilere anlatıyor. Stantlarda yeni ürünler ve dijital süreçler ziyaretçilere sunuluyor. Yeni teknolojiler hayatımıza hızlı giriyor, artık tüm süreçlerin online, dijital ortamda gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. Böylelikle hem makro hem mikro anlamda analizler yapıp son tüketiciye daha doğru ürünlerin ulaşmasını sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

"İSTASYON SAYIMIZI 450'YE ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ"

Satışların her geçen gün arttığını söyleyen Milan Petrol Genel Müdürü Ahmet Öztürk ise, "150 çeşit ürünümüz var. Sektör paydaşlarını bir araya getiren fuarın faydalı olacağını düşünüyorum. Sektörde yeniliklerin farkında olmak lazım. Fuara yeni katkı ürünümüzü getirdik. Bu ürün performansı artırıp, yakıt tüketimini azaltıyor. Ayrıca yakın zamanda 'can dostu' diye bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. Hayvanlarıyla istasyonlarımıza gelen müşterilerimizin daha rahat alışveriş yapması için bir stant oluşturduk. İstasyon sayımızı 450'ye çıkarmayı ve pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz" dedi.

CANVAS