Vakıf Katılım

Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi, Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon’un şehirlerarası otobüs taşımacılığı için tasarlanmış “H:01 Coach” serisi, hem yaz hem de kış koşullarında en güvenli ve konforlu yolculukların gerçekleşmesini sağlıyor.

Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve iş makinesi lastiklerinin lisanslı üreticisi Prometeon, şehirlerarası yolcu taşımacılığı için tasarladığı H:01 Coach serisiyle verimlilik, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Yeni nesil araçlarla uyumlu artırılmış yük endeksine sahip seri; yüksek kilometre performansı, düzenli aşınma ve düşük yakıt tüketimi sayesinde lastiğin kullanım süresi boyunca kullanıcılarına üstün tasarruf sağlıyor.

Serinin ön aks lastiği “FH01 Coach” yenilikçi desen tasarımı (dalgalı) ile üstün yol tutuşu ve direksiyon hakimiyeti sağlıyor. Lastik üzerindeki yanal kanallar taş tutmayı engelleyerek, kullanıcılarına daha yüksek dayanıklılık ve kaplanabilirlik sunuyor. Yenilikçi taban profili, yol ile temas alanında ortaya çıkan basıncı her noktaya eşit olarak dağıtarak düzenli aşınma ve yüksek kilometre performansı sağlıyor. 295/80 R22.5 ölçüsündekiFH01 Coach sahip olduğu artırılmış yük endeksi (154/149) sayesinde 130 km/s(hız kodu:M) hızla giderken her bir lastik tek başına 3750 kg yük taşıyabiliyor. Ayrıca, dış gürültü seviyesi 70 desibel olan lastik, düşük gürültü seviyesi sayesinde, yolculuk esnasında hem yolculara hem de kullanıcıya konforlu bir yolculuk sunuyor.

“TH 01 Coach”, M+S ve 3PMSF markalaması ile tüm mevsim koşullarında maksimum performans sağlıyor

Kış lastiği regülasyonları ile uyumlu çeker aks lastiği “TH 01 Coach” derin lameller, sayesinde karlı zeminlerde dahi üstün çekiş gücü, ıslak zeminlerde yüksek yol tutuşu ve kısa fren mesafesi sunuyor. Birbirine yakın sırt ve omuz blokları arasındaki yüksek bağlar sayesinde düşük yakıt tüketimi ve akustik konfor sağlarken yönlü sırt deseni ile hem ıslak hem de kuru yüzeylerde üstün çekiş performansını en üst seviyeye taşıyor.

Silika ve nano dolgu maddesi ile zenginleştirilmiş taban karışımı lastik hareket halindeyken yüksek ısı üretimini engelleyerek karkasın dayanıklılığını artırırken lastiğin birden çok kez kaplanabilmesine imkan sağlıyor.

Ogilvy Public Relations Istanbul