Başkan Şayir, çiçeklerle karşılandı 

Başkan Şayir, çiçeklerle karşılandı 

Vakıf Katılım

Başkan Şayir, belediyede; başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve personel tarafından çiçeklerle karşılandı.

Deprem bölgesinde yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Şayir,  “6 Şubat sabahı büyük bir kabusa uyandık. Yaşanan büyük felaketin ardından neler yapabiliriz derken, Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın koordinasyonunda yaptığımız toplantının ardından hemen deprem bölgesine koştuk." dedi.

"Kısa sürede iyi organize olduk"

Başkan Şayir, millet olarak kenetlendiklerini dile getirerek, "Kahramanmaraş’ta Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt ile birlikte yaraların sarılması için gece gündüz demeden hep birlikte çalıştık. Kısa sürede iyi organize olarak, herkese dokunmaya, yaralarının sarılmasına yardımcı olduk. İnşallah ilerleyen süreçte Dilovamız’ı ziyarete geleceklerini söyleyen muhtarlarımızı ilçemizde ağırlayacağız." ifadelerini kullandı.

"Çalışmalarınızla gururlandık"

Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan vekili Mehmet Emin Aktaş ise, “Depremin ardından ilçemizi temsilen gittiğiniz Kahramanmaraş’ta yaptığınız hizmetlerle bizleri gururlandırdınız. Gerek arama kurtarma, gerekse ihtiyaçların karşılanması ve depremzede vatandaşlarımıza moral, motivasyon da gösterdiğiniz başarıdan dolayı ekibinize ve size sonsuz teşekkür ediyoruz. Hem Dilovası’nda hemde Kahramanmaraş’ta ki halkımızın gönlünde iyi bir yer edindiğinize şahit olduk” diye konuştu. Konuşmasının ardından Başkan Şayir’e çiçek takdim etti.

Hibya Haber Ajansı