vivo’nun online satış kanalı myvivoshop.com 1. yaşını kutluyor

vivo’nun online satış kanalı myvivoshop.com 1. yaşını kutluyor

Vakıf Katılım

vivo’nun online satış platformu myvivoshop.com 1. yaşını sürpriz bir tatil fırsatı ile kutluyor. 1 Haziran – 16 Temmuz tarihleri arasında myivoshop.com’dan alışveriş yapanlar, Jolly Tur’dan tatil kazanma şansı yakalıyor. Online mağazadan alışveriş yapanlar arasında yapılacak çekilişte* belirlenecek şanslı vivo kullanıcısı, Jolly Tur’dan tam 20.000 TL değerinde tatil fırsatı kazanacak. Jolly Tur tatil hediye çeki; teslim tarihi itibariyle bir yıl boyunca yurt dışı ve gemi turları, yurt içi kültür turları, yurt içi ve Kıbrıs otel konaklamalarının tamamında geçerli olacak.  Myvivoshop.com 1. yıl dönümü çekilişinin talihlisi, tatilini bu bir yıl içinde istediği zaman dilediği gibi planlayıp kullanabilecek.

1. yaşa özel TWS2 ANC kulaklık sadece 1 TL

myvivoshop.com’un 1. yıl dönümünü kutlamak için vivo 1-8-15-22 Haziran tarihlerinde bir de kulaklık kampanyası gerçekleştiriyor. Belirtilen tarihlerde 20:00 -23:59 saatleri arası herhangi bir model akıllı telefon satın alan ilk beş kullanıcı mevcut satış fiyatı 1.599 TL olan TWS2 ANC kulaklığı myvivoshop.com’dan sadece 1 TL’ye satın alabilecek. Kulağa tam oturan zarif tasarımıyla dikkat çeken TWS2 ANC kulaklık; gelişmiş akustik tasarımı, 12,2 mm’lik süper güçlü bas sistemi ve 40 dB “Gelişmiş Gürültü Önleme” özelliği ile kullanıcılara akıcı bir deneyim sağlıyor. Kullanıcılar önemli bir telefon görüşmesi yaparken veya en sevdiği şarkıyı dinlerken tek dokunuşla dış dünyadan ayrılabiliyor, gürültü engelleme derecesini otomatik olarak ayarlayabiliyor veya şeffaflık modunu seçerek bulunduğu ortama dahil olabiliyor. 29 saatlik ultra uzun pil ömrüne sahip TWS 2 ANC kablosuz kulaklıklar aktif gürültü önleme özelliği açıkken 4,1 saate, bu özellik kapalı olduğunda ise 7,3 saate kadar stüdyo kalitesinde ses deneyimi sunuyor.

vivo’nun zerafet ve üstün teknolojiyi buluşturan akıllı telefonları, müziği doruklarda yaşatan kulaklıkları ve sürprizli kampanyaları için https://myvivoshop.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

*Bu kampanya Weiwo Turkey Telekomünikasyon Servis ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nü 18.05.2023 tarihli ve E-58259698-255.01.02-37705 sayılı izni ile 1.06.2023 (Saat:00.01)-16.07.2023 (Saat:23.59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

vivo Hakkında:

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketi vivo, her zaman insanlarla dijital dünya arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. Şirket, insanlara her geçen gün daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunmak için yaratıcılığı ön plana alıyor. vivo, toplum için değer yaratma misyonunu; Çin felsefesinde doğru şeyleri yapma ve işleri doğru şekilde yapma tutumunu açıklayan bir kavram olan Benfen felsefesine dayandırıyor. Kullanıcı odaklılık, tasarım odaklı değer, sürekli öğrenme ve takım ruhu gibi temel değerleri sahiplenen şirket; daha sağlıklı, daha sürdürülebilir dünya standartlarında bir kuruluş olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi uyguluyor. Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Şanghay, Xi'an, Tokyo, San Diego ve Taipei’de, 10 Ar-Ge merkezi ile vivo; 5G, yapay zekâ, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık gibi önemli konuların da aralarında bulunduğu alanlarda en ileri teknoloji kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanıyor. Yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip akıllı bir üretim ağı bulunan vivo’nun ürünleri, şu an itibariyle 60’ın üzerinde ülke ve bölgede satışa sunuluyor ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor. vivo hakkındaki son haberleri https://www.vivo.com/en/about-vivo/news https://www.vivo.com/en/about-vivo/news adresinden takip edebilirsiniz.

,Hibya Haber Ajansı