Vakıf Katılım

İlk kez bir Türk Yayıncı Hearthstone’da Kart Tanıtımı Yapacak!

Başar Coşkunoğlu, canlı yayında yeni genişleme paketi Rise of Shadows’tan daha önce kimsenin görmediği bir kartı tanıtıyor

29.03.2018 – Hearthstone’un yeni genişleme paketi Rise of Shadows 9 Nisan’da bizlerle birlikte olacak. Resmi kart tanıtımları geçtiğimiz günlerde başlayan oyunda bu kez bir ilk gerçekleşiyor. Twitch ve YouTube’ta Hearthstone denildiğinde akla ilk gelen Türk isimlerden olan Başar Coşkunoğlu ya da nam-ı değer "BasarCos", sadece şu ana kadar açıklanan kartlar hakkında yorum yapmakla kalmayıp daha önce hiç görülmemiş bir kartı oyunculara tanıtacak. Bu vesileyle de Türkiye’den bir Türk yayıncı ilk kez bilinmeyen bir kartın tanıtım yayınını yapmış oluyor.

 

Başar Coşkunoğlu’nun Twitch yayını 30 Mart Cumartesi günü saat 13:00 itibariyle başlayacak. Siz de yeni eklenti paketinden kartları ilk kez ve canlı yayında Başar’la birlikte görmek, oynanışları hakkında yapacağı birbirinden keyifli yorumları dinlemek isterseniz, Cumartesi günü www.twitch.tv/basarcos adresinden yayını izleyebilirsiniz.

 

Şimdiden keyifli seyirler.

 

Hearthstone Hakkında

Dünya çapında 100 milyondan fazla kullanıcısıyla Hearthstone, Blizzard Entertainment’ın dünya çapında beğeni kazanmış ücretsiz dijital kart oyunudur ve hem bu tarz oyunlara yeni olanlar hem de deneyimli oyuncular düşünülerek tasarlanmıştır. Oyuncular dokuz farklı kahraman sınıfından birini seçip, kart destelerini Warcraft® evreninin fantastik evreninden gelen çeşitli minion, büyü ve silahlarla kişiselleştirebilirler. Birçok farklı oyun moduna sahip olan Hearthstone’da ister diğer oyunculara karşı ister tek başına mücadele edebilirsiniz. Stratejiye, eğlenceye ve kişisel tercihlere dayalı oynanışıyla Hearthstone,oyunculara heyecanlı ve tatminkar bir oyun deneyimi sunar. Oyun, tüm dünyada Windows®, Mac® ve PC’lerin yanı sıra Windows, iOS, Android™ tabletler ve telefonlar üzerinden oynanabilmektedir.

 

Blizzard Entertainment, Inc. Hakkında

World of Warcraft®, Hearthstone, Overwatch®, Warcraft, StarCraft®, Diablo®, Heroes of the Storm® gibi dünya çapında başarı elde etmiş markaların yaratıcısı, Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI)’a bağlı premium bir oyun geliştirici ve yayınlayıcı şirket olan Blizzard Entertainment, Inc. (www.blizzard.com), sektöre damga vuran oyunları ile bilinmektedir. Blizzard Entertainment portföyünde, 1 numaraya* yükselmiş toplam 22 oyun ve sayısız Yılın Oyunu ödülü bulunmaktadır. Şirketin çevrimiçi oyun servisi Blizzard Battle.net®, milyonlarca aktif oyuncusuyla dünyadaki en büyük çevrimiçi oyun servislerinden biri konumundadır.

Seti PR