İmkansızın Ötesine Geçmek İsteyenlere Range Rover Sport PHEV

İmkansızın Ötesine Geçmek İsteyenlere Range Rover Sport PHEV

Vakıf Katılım

Borusan Otomotiv, yüksek performans ve ekonomiyi bir araya getiren Range Rover Sport Plug-In Hybrid (PHEV)’i meraklılarıyla buluşturuyor. Güçlü ve çevik yapısıyla 45 derece eğimli arazileri dahi rahatlıkla tırmanabilen Range Rover Sport PHEV, 2.0 lt PHEV 404 BG hibrit ve 2.0 lt 300 BG benzinli motor seçenekleri ile Borusan Otomotiv Yetkili Satıcılarında satışa sunuluyor.

 

Yüksek beygir gücünü, üstün yol tutuşu ve ekonomik tüketim değerleriyle birleştiren Range Rover Sport PHEV, Çin’deki efsanevi Cennet Kapısı’nın (Heaven’s Gate)999 basamaklı merdivenini tırmanan ilk otomobil olma özelliğine de sahip.

 

Land Rover’ın en yeni elektrikli motor teknolojisi ile donattığı Range Rover Sport PHEV, sahip olduğu alt yapısı sayesinde genlerindeki off-road yeteneğini korurken, hem ekonomi hem de performansı bir arada sunmayı başarıyor. Dört silindirli, 2.0 litre hacmindeki 297 BG’lik benzinli motorla birlikte çalışan 107 BG gücündeki elektrikli motor, Range Rover Sport PHEV’e toplamda 404 BG’lik bir güç ve 640 Nm tork sağlayarak üst düzey performans ve düşük yakıt tüketimi sağlıyor.

 

Range Rover Sport PHEV, EV modu sayesinde 50 km boyunca %100 elektrikli olarak kullanılabiliyor. Range Rover Sport PHEV, 0-100 km/s hızlanmasını 6.7 saniyede tamamlarken, 100 km’de ortalama 2.8 litrelik yakıt tüketim değeri sunuyor.

Kaynak Artı İletişim