HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir, İskenderun’da depremzedelerle bir araya geldi

HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir, İskenderun’da depremzedelerle bir araya geldi

Vakıf Katılım

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerden biri de Hatay ve Hatay’ın ilçeleri oldu. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, depremin ilk anından itibaren, yaptığı çağrı üzerine HÜDA PAR, tüm teşkilatlarıyla depremde hasar gören bölgelerde, vatandaşların imdadına yetişmeye devam ediyor.

HÜDA PAR’ın oluşturmuş olduğu deprem bölgelerinde genel merkez olarak 12 ekip kurarak, çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalardan biri de Hatay ve ilçeleri olan Antakya ve İskenderun’da da yürütülüyor.

HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, beraberindeki heyet ile beraber Hatay İskenderun’da çadır kentte bulunan depremzedeleri ziyaret etti şikayet ve taleplerini dinledi, acılarına ortak oldu. Demir, depremde hayatını kaybetmiş bir vatandaşın taziyesinde bulunarak, başsağlığı dileklerinde bulundu, acılı aileye sabırlar diledi. HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir, İskenderun’daki Afet Kriz Merkezine giderek yetkililerden bilgi aldı. Demir, sahada vatandaşlardan alınan şikayet ve önerileri kriz merkezi ile paylaştı.

Hibya Haber Ajansı